language_schoollogo

CLASSES IN-COMPANY

Cursos d’idiomes adaptats a les necessitats del teu negoci

A Espai Idiomes, entenem que la comunicació efectiva és clau per al èxit empresarial. És per això que oferim una àmplia gamma de cursos de idiomes adaptats específicament a les necessitats de les empreses. Ja sigui que estiguis buscant millorar les teves habilitats en anglès per al sector logístic o en català per al sector del comerç, els nostres programes estan dissenyats per proporcionar-te les eines i el suport que necessites per prosperar en un entorn empresarial multilingüe.

Test registration & fee

Amb un enfocament pràctic i orientat a les necessitats del teu negoci, els nostres cursos ofereixen pràctica de l’expressió oral i escrita, simulacions de situacions empresarials reals i una atenció personalitzada per garantir que aconsegueixis els teus objectius lingüístics i empresarials.

Graduate benefit

Descobreix com els nostres cursos de idiomes poden ajudar a elevar el rendiment i la competitivitat de la teva empresa. Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació i començar el teu camí cap al èxit lingüístic i empresarial!

Contacte Acadèmia

XXSS:

Sector logístic

Cursos d'anglès específics per al sector logístic

A Espai Idiomes, oferim cursos d’anglès especialment adaptats per al sector logístic. Amb un enfocament pràctic i orientat a les necessitats del teu negoci, el nostre programa d’anglès per a empreses t’ajudarà a millorar les teves habilitats lingüístiques i comunicatives. Des de la pràctica de l’expressió oral i escrita fins a la simulació de situacions pròpies del sector, et preparem per a comunicar-te de manera eficient en un entorn empresarial internacional.

Sector comerç

Cursos de català específics per al sector comerç

Si el teu negoci està en el sector del comerç i vols millorar la teva competència en català, has arribat al lloc adequat. A Espai Idiomes, oferim cursos de català especialment dissenyats per al sector del comerç. Amb un enfocament pràctic i adaptat a les teves necessitats empresarials específiques, t’ajudem a desenvolupar les teves habilitats lingüístiques per afrontar amb èxit les demandes del mercat local. Des de la pràctica de la comunicació oral fins a la comprensió del vocabulari i les situacions més comunes del sector, estem aquí per ajudar-te a assolir els teus objectius lingüístics i empresarials.

Estàs interessat en ampliar les habilitats lingüístiques del teu equip?

Descobreix com els nostres cursos de idiomes adaptats a empreses poden ajudar a millorar la comunicació i la productivitat del teu equip. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació i començar a treballar en el creixement del teu negoci!