language_schoollogo

Activitats i col·laboracions

CONTACONTES

En col·laboració amb la biblioteca Mestre Martí i Tauler, us presentem l'hora del contacontes

Una experiència enriquidora i divertida pels més petits de la casa. A càrrec del teacher Javi, els nens i nenes escoltaran llibres i cançons de diferents temàtiques, i aprendran gairebé sense adonar-se’n!

Novetat

Book Club d’Espai Idiomes

Sobre els nostres professors

Descobreix un món de possibilitats amb Espai Idiomes

A Espai Idiomes, no només ens centrem en l’ensenyament d’idiomes, sinó que també ens comprometem a proporcionar una experiència educativa completa mitjançant una varietat d’activitats i col•laboracions emocionants. Des de tallers culturals fins a xerrades amb experts en idiomes, aquí hi ha alguna cosa per a tothom.

Activitats i tallers d'Idiomes

Aprofundeix en la teva llengua objectiu a través de tallers pràctics i interactius. Des de tallers de conversa fins a sessions de cuina, et proporcionem les eines per millorar les teves habilitats lingüístiques de manera divertida i efectiva.

Col•laboracions amb altres entitats

Creiem en la importància de treballar colze a colze amb altres organitzacions per proporcionar als nostres estudiants experiències enriquidores i oportunitats úniques d’aprenentatge. Col•laborem amb diferents entitats com escoles, universitats i empreses per oferir activitats especials i programes conjunts.

Xerrades i conferències

Donem la benvinguda a experts en idiomes i altres camps relacionats per impartir xerrades i conferències sobre temes d’interès. Això ens permet ampliar el nostre coneixement i compartir perspectives amb la nostra comunitat.

ESPONSORITZACIONS

CENTPATINS

Descobreix més sobre les activitats en Espai Idiomes

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació sobre les nostres activitats i col.laboracions.