language_schoollogo

Cursos d'idiomes estrangers

Aprèn o perfecciona noves llengües amb els nostres cursos d'idiomes per a totes les edats i nivells

Amb una varietat de cursos dissenyats per a tots els nivells i necessitats, estem aquí per ajudar-te a descobrir el meravellós món de les llengües. Des de cursos per a principiants fins a programes avançats de preparació d’exàmens, el nostre equip de professors qualificats està preparat per guiar-te en el teu camí cap a la fluïdesa lingüística.

English - Anglès

Amb un enfocament comunicatiu i dinàmic, els nostres cursos d’anglès estàn dissenyats per ajudar-te a millorar les teves habilitats lingüístiques de manera efectiva.

Ja sigui que estiguis aprenent anglès per primera vegada o busquis perfeccionar el teu domini de l’idioma, el nostre equip de professors qualificats està aquí per guiar-te en aquest emocionant viatge lingüístic.

Vols presentar-te als exàmens oficials? Et preparem a la nostra acdèmia!

FCE:

Dilluns i Dijous (16 a 18h)
Dimarts i Dijous (19 a 21h)

CAE:

Dimecres (19 a 21h)
PRE-FIRST:

Un pas previ a la pràctica oficial d’exàmens. Ens introduïm en el món del First Certificate i repasem tots els continguts.

Dimarts i Divendres de 17h30 a 19h30

Busques que la teva empresa millori i que els teus treballadors mostrin seguretat al parlar en anglès amb els seus clients? 

Truca’ns! Tenim el curs perfecte per tu. Adaptat al teu negoci, Espai Idiomes ofereix cursos orientats  a les empreses. Practiquem l’expressió oral i escrita a través de la gramàtica i vocabulari del món comercial. 

En el dia a dia oferim classes per a tots els nostres alumnes des dels tres anys fins els divuit. No t’ho pensis i que tota la família vingui!

Quines són les teves necessitats? Saps el teu nivell? Contacta’ns i t’assessorem en el curs que millor s’adapti a tu. 

Oferim els següents nivells: 

  • Beginner
  • Elementary
  • Pre intermediate
  • Intermediate
  • Upper Intermediate
  • Communication skills
  • Conversation group
  • Adults First Exam

Oferim classes particulars adaptant-nos als teus horaris i interessos. Pregunta’ns!

Ho vols tot més pràctic? Aquest és el teu curs! 

Classes de conversa en anglès per a tots els nivells i les edats. 

Informa’t!

Recorda que sempre ens adaptem a tu. Necessites classes particulars o bé prefereixes només practicar l’anglès per viatjar? 

No trobes el teu curs? Explica’ns qué necessites!

Deutsch - Alemany

A Espai Idiomes, no només ens centrem en l’ensenyament d’idiomes, sinó que també ens comprometem a proporcionar una experiència educativa completa mitjançant una varietat d’activitats i col•laboracions emocionants. Des de tallers culturals fins a xerrades amb experts en idiomes, aquí hi ha alguna cosa per a tothom.

Français - Francès

Explora els secrets d’aquesta fascinant llengua amb els nostres cursos de francès. Des de la cultura i la literatura fins a la conversació quotidiana, el nostre curs de francès et proporcionarà una experiència completa i enriquidora.

Contacta amb nosaltres avui mateix!

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres programes i començar el teu viatge cap a la fluïdesa en idiomes.