language_schoollogo

Cursos estiu

Els nostres cursos per aquests 2024!

Estiu 2024

Cursos online / Presencial

Intensiu Pre-First Nivell B2

Curs adreçat a tots aquells alumnes que estan cursant actualment un nivell Upper-Intermediate i volen fer l’examen del First Certificate en un futur proper i volen avançar ràpid. En aquest curs es treballaran tots els continguts per a poder començar a preparar l’examen i pujar cara al curs vinent.

Intensiu First Exam

L’objectiu d’aquest curs es proporcionar una preparació complerta per tal que l’alumne superi amb èxit l’examen oficial del FCE.

Intensiu Advanced Exam

L’objectiu d’aquest curs es proporcionar una preparació complerta per tal que l’alumne superi amb èxit l’examen oficial del CAE.

Curs B1.2

Curs adreçat als alumnes que vulguin millorar o reforçar les habilitats de l’anglès. En aquest curs treballarem la comprensió oral i escrita, així com l’expressió oral i escrita.

Alemany A1

Curs adreçat al nivell inicial d’alemany per aquells que volen començar a aprendre la llengua.

Cursos presencials

Teddy Talks

Curs adreçat als alumnes de primària que volen aprendre anglès de la manera més lúdica possible: parlant!

Teens Talk

Conversa en anglès pels nostres teens! Aprendre anglès d’una forma més pràctica i dinàmica.

Fun English/Deustch​

Curs adreçat als més petits de la casa (3-6 anys). Una forma lúdica i entretinguda d’apropar als més peques la llengua anglesa.

Apunta't als nostres cursos d’estiu!

¿Estàs preparat/da per a un estiu ple d’aprenentatge emocionant? No busquis més! Els nostres cursos d’estiu estan dissenyats per mantenir les teves habilitats lingüístiques afilades i preparar-te per a l’èxit acadèmic. Descobreix les nostres opcions de cursos i inscriu-te avui mateix!